Imprimir aquesta pàgina

Sumar i tornar a sumar

01 Desembre 2018 Redacció
L'Europa va consolidant-se de manera ferma a la categoria L'Europa va consolidant-se de manera ferma a la categoria Xavier Massó

El Juvenil A de l'Europa segueix fent feina a la Divisió d'Honor. Aquest matí ha sumat un punt en la seva visita a Reus (1-1).

Lliga · Jornada 14 · 01/12/18 · 12:30 hores

REUS
1 - 1 EUROPA

Sota un fred extrem, roig-i-negres i escapulats han signat taules al Baix Camp. Els dos equips ja es coneixien de l'any passat (ascendits des de Lliga Nacional). El primer quart d'hora ha tingut clar color escapulat, però com acostuma a passar alguna vegada al futbol, ha estat l'equip més dominat qui s'ha avançat al marcador: servei de banda que, sense tocar el terra, arriba a passar entre línies per a que Adrian acabi rematant davant el porter.

El conjunt escapulat ha tingut quatre ocasions de gol al primer temps, dues d'elles més clares: una internada de Torre on el seu xut ha sortit fora fregant el pal i Masip, al minut 41, quan s'ha beneficiat d'un rebot i el seu xut també ha passat llepant la fusta. A la represa, més del mateix quant a tònica general. El porter europeista Èric, amb una mà impressionant, ha salvat el segon dels locals en un mà a mà. Com a resposta, al minut 59, gol gracienc marca de la casa: Joel, partint de l'extrem, ha anat sortejant jugadors i, quan ha tingut la porteria més centrada, ha etzibat un cacau que ha acabat al fons de la xarxa.

Al minut 77, Èric ha tornat a protagonitzar una aturada semblant a l'anterior, tornant a salvar l'equip de la derrota. En endavant, domini europeista al tram final, en especial els últims deu minuts. Pel Reus, situat com està a la classificació, un punt contra l'actual estat de forma de l'Europa era prou botí. Cap altre acció més ha aconseguit moure el marcador.

REUS: Daniel, Genís, David, Andy, Sergio (Hugo, 83'), Youssef, Adrian, Rafael Llop (Víctor, 87'), Óscar, Rafael Ribeiro (Àlex, 69') i Jan (Samuel, 69').

EUROPA: Èric, Torre, Juncà, Sori, Jordi, Bruno, Osorio, Masip, Ariel (Ricki, 78'), Iñaki (Galan, 69') i Joel (Gabriel, 84').

ÀRBITRE: Albert Català Ferran, assistit per George Cristian Pacurar Pacurar i Eduard Rusca Muñoz.

TARGETES: Grogues a Óscar i Rafael Llop (Reus).

GOLS: 1-0 (Adrian, 15'); 1-1 (Joel, 59').