Imprimir aquesta pàgina

Ricki marca el camí!

04 Març 2018 Fran Capell
El retorn dels somriures El retorn dels somriures Fran Capell

Balsàmica victòria aconseguida pel Juvenil A davant el Badalona (2-1) amb gol triomfant de Ricki a falta de tres minuts pel final del matx.

Lliga · Jornada 24 · 04/03/18 · 16:30 hores

2 - 1 BADALONA

Després de quatre jornades sense sumar els tres punts, l'Europa s'ha retrobat amb l'èxit en un moment clau de la temporada per a, així, seguint marcant distàncies amb els perseguidors. L'Europa ha sortit endollat i Iñaki, només començar, ja ha avisat de les intencions locals. Cinc minuts després, Franc ha fet una centrada per banda dreta al segon pal i Joel, venint des del darrere, ha xutat un pèl desviat.

Posteriorment el partit s'ha equilibrat i, tot i que la iniciativa del joc era gracienca, el Badalona s'anava trobant més còmode i contundent. Quan ha semblat que la mitja part acabaria sense gols, Javi ha aprofitat una falta d'enteniment defensiu del Badalona per afusellar i posar per davant el conjunt gracienc. La segona part ha començat amb poques ocasions per part d'ambdós equips. Al quart d’hora, el Badalona, en una pilota recuperada prop del cercle central, ha generat una contra mortal que Pruden ha resolt perfectament davant la sortida de David Aragón.

Gonzalo Riutort ha introduït canvis ofensius per tal de buscar el gol i el Badalona esperava tenir alguna oportunitat en una altra contra. L'equip ho ha notat i s'ha mostrat més incisiu, però sense ocasions clares. Iñaki ha provat des de fora l’àrea però el xut ha anat molt centrat. L'entrada de Ricki, que feia poc temps que estava al camp, ha estat fonamental, doncs a tres minuts del final ha rematat de cap una centrada que entrava ajustada al pal dret d'Albert i provocava la bogeria escapulada. Nervis lògics en els darrers instants, però l'Europa ha acabat sumant la primera victòria al Nou Sardenya aquest any i fa una petita passa més cap a l’ascens.

EUROPA: David Aragón, Franc, Ramon, Pau, Marc, Albert Grau, Kengo, Joel, Joan (Ricki, 79’), Iñaki (Germán, 87’) i Javi (Tarik, 61’).

BADALONA: Albert, Rafa (Jan, 87’), Llavaneras (Heras, 52’), Alex, Domy, Arri, Rubén (Marcos, 86’), Marc Muñoz, David (Luis, 73’), Peque i Pruden.

ÀRBITRE: Alejandro Fernández, assistit a les bandes per Héctor Esteban i Climent Lupon.