El Juvenil A no pot sumar en el partit pendent de la primera jornada de lliga

08 Desembre 2020 Redacció
Una jugada del matx Una jugada del matx E. V.

Un gol del San Francisco al minut 86 (1-0 final) evita que l'Europa escali posicions . Tots els partits de cada jornada escapulada, al dia.

Lliga · Jornada 1 · 08/12/20 · 15:45 hores

SAN FRANCISCO
1 - 0 EUROPA

No acompanyava el dia en el desplaçament del conjunt gracienc per jugar el partit que, en el seu moment, es va ajornar per un positiu de Covid-19: pluja a l'inici del partit, fort vent, fred... Dures condicions per afrontar un matx per part dels dos equips. El primer temps ha resultat força nivellat, però el San Francisco ha collat més a la represa.

Amb el vent en contra a la segona meitat, l'Europa no s'ha trobat còmode i el que anava camí de ser un zero a zero, ja semblava un bon resultat quan el cronòmetre del matx esgotava els minuts. A quatre per complir-se el temps reglamentari, una falta de contundència en el refús d'una pilota a la frontal de l'àrea ha permès que el San Francisco fes arribar la pilota en profunditat per a Quetglas, qui ha controlat el cuir i ha batut per baix a Pablo. Tot i el llarg temps afegit, res ha pogut fer moure el marcador.

SAN FRANCISCO: Dols, Iker, Haro, López, Barber, Marín, Ramis (Florit, 72'), Campín, Cerdà (Llopart, 61'), Vila (Sempere,  61') i Quetglas (González, 90').

EUROPA: Pablo, Nieto, Raúl, Montoya, Tomás (Ibar, 75'), Llabres, Biel, Marçal, Iglesias (Riki, 57'), Èric Nin (Alexis, 57') i Adalid (Elhadji, 68').

ÀRBITRE: Ángel López del Amo, assistit per Vicente Javier Almarche González i Jordi Verdera Escandell.

TARGETES: Cap.

GOLS: 1-0 (Quetglas, 86').

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

Disputa del partit ajornat de la jornada 1 que s'havia d'haver disputat el dia 1 de novembre però que no va poder ser per un cas de Covid-19 dins la plantilla gracienca.