Imprimir aquesta pàgina

Derrota contundent a Mollet

23 Gener 2016 Nicolás Arlanzón
Una acció del matx jugat aquest matí Una acció del matx jugat aquest matí Nicolás Arlanzón

El Juvenil A de l'Europa s’ha vist completament superat a domicili per un Mollet, rival directe dins la zona baixa de la lliga, que ha controlat el partit en tot moment i que no ha perdonat en atac, establint un 3-0 final.

Lliga Nacional · Jornada 19 · 23/01/16 · 12 hores

MOLLET
3 - 0 EUROPA

Després d’haver sumat els tres punts la setmana passada davant el Gironès-Sàbat, els graciencs han saltat al camp amb la intenció de batre a un altre rival directe en la classificació. Malgrat el seu esforç, l’Europa no ha estat capaç d’imposar el seu ritme en els primers instants de joc, cosa que ha aprofitat el seu rival per fer-se amb el control de la pilota. No obstant, cap dels dos equips ha gaudit d’oportunitats per avançar-se al llarg dels 10 minuts inicials. Aquesta dinàmica s’ha vist trencada al minut 13, quan Castro ha rematat sol dins de l’àrea i ha enviat la pilota al fons de la xarxa fent inútil l’estirada de Luque.

Els escapulats han intentat reaccionar després del gol, però la falta de precisió a l’hora de passar la pilota ha suposat que cap dels seus intents d’arribar a la porteria del Mollet comptessin amb èxit. Les nombroses pèrdues, algunes en zones compromeses, han impedit que juguessin de forma fluida i tinguessin dificultats per a treure la pilota jugada des de darrere. Quant a l’equip local, ha anat de menys a més a mesura que avançava el temps. Al minut 35 ha tornat a avisar, però no ha pogut culminar una embolicada jugada dins de l’àrea. Finalment, quan semblava que aquesta primera part no podia oferir gaire més, el Mollet ha fet el 2-0 gràcies a un fort xut de González davant l’oposició d’Eloi. Afortunadament pels visitants, l’àrbitre ha xiulat el final poc després del gol.

A la represa, el juvenil gracienc ha sortit força actiu per tal de retallar distàncies, però avui la sort ha semblat no acompanyar-los. En una de les poques ocasions de l’Europa, segurament la més clara, Varona ha enviat un fort xut des de la frontal al travesser. Aquesta jugada potser podria haver canviat el rumb del partit, però el destí ha estat cruel i poc després d’aquesta oportunitat els locals han fet el definitiu 3-0 quan Montejo ha aprofitat un rebuig del porter europeista per rematar a plaer i matar d’aquesta forma el partit. A partir d’aquest moment, els escapulats han intentat reaccionar però, de nou, no han creat gaire perill en el seu objectiu de retallar distàncies. Ni Soto amb una rematada de cap després d’una bona centrada d’Andrés ni Prats amb un xut centrat han pogut batre a un porter local que avui no ha tingut gaire feina.

La fitxa tècnica

MOLLET: García, Negrea, Cruz, Soroka (Kaddour, 61’), Sanz, Velasco, Montejo (Alexis, 80’), Ngoma, González (Artieda, 75’), Delgado (Heredia, 68’) i Castro.

EUROPA: Luque, Vicente, Eloi, Sergi (Arslane, 46’), Carlos, Javier, Ferran (Lozano,66’), Varona (Andrés, 72’), Soto, Prats i Heredia.

ÀRBITRE: Jose Emilio Sánchez, assistit per Rafael Jose Almeida i Arnau Sauri.

TARGETES: Grogues a Javier (Europa) i a Negrea (Mollet).

GOLS: 1-0 (Castro, 13’); 2-0 (González, 44’); 3-0 (Montejo, 50’).

Jornada 19 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.