Debut agredolç

12 Desembre 2015 Fran Capell
Una jugada del partit d'aquesta tarda a l'estadi Una jugada del partit d'aquesta tarda a l'estadi Fran Capell

El Juvenil A ha tingut la victòria a tocar, però en la darrera jugada del partit el Jàbac-Terrassa ha aconseguit marcar i emportar-se un punt (1-1). Fran Bea ha dirigit l'equip des de la graderia, al no poder seure encara a la banqueta.

Lliga Nacional · Jornada 15 · 12/12/15 · 17:15 hores

1 - 1 JÀBAC-TERRASSA

L'Europa ha volgut anar a per totes davant un rival ben posicionat a la taula classificatòria. Soto, al minut 3, ha engaltat des de la frontal un bon xut que Ollé ha tocat lleugerament per enviar a córner. El Jàbac ha respost a la següent jugada amb un xut centrat de Vega però Jona, atent, ha blocat perfectament. El partit ha començat amb bon ritme i Soto s'ha tornat a trobar amb Ollé que ha tret una bona mà i ha pogut desviar a córner. Prats l'ha executat i ha estat a punt de marcar un gol olímpic.

Tanta insistència ha tingut premi quan Juan Carlos s'ha fet amb una pilota dins l'àrea, després d'una badada important de la defensa visitant, i ha posat l'1-0. Altre cop Soto, al minut 21, ha rematat alt de cap una bona centrada d'Arslane. L'Europa s'ha trobat força còmode a la primera mitja hora de joc i el Jàbac només ha creat perill en alguna pilota penjada a l'àrea de Jona. Abans del descans una ocasió per cada equip. Al minut 44, el Jàbac ha tingut un cop de cap que Jona amb els dits ha desviat a córner i, en el descompte, Guti ha estat molt viu i ha robat la cartera a la defensa visitant i ha cedit a Soto que, estirant-se, no ha aconseguit arribar per ben poc.

A la segona part, la dinàmica ha estat semblant. L'Europa no patia en excés i ha buscat el segon. Al minut 55, Carlos no ha rematat prou bé una falta centrada per Prats. Passat el primer quart d'hora de la represa, el Jàbac ha anat fent-se amb la possessió de la pilota però els seus atacs eren ben tapats per la defensa escapulada. L'Europa ha aprofitat el fet de que el Jàbac avancés les seves línies i ha intentat fer mal a la contra. Al minut 76, una centrada des de banda esquerra de l'atac escapulat ha estat rematada de cap per Carlos al segon pal i la defensa terrassenca ha hagut de refusar a córner quan Guti entrava per rematar.

El darrer quart d'hora ha estat dominat per un Jàbac que ha intentat posar setge a la porteria local però amb més cor que cap. Al minut 90, infortuni escapulat. Després d'una falta lateral, la pilota ha arribat a Victor que ha xutat al pal i el refús l'ha agafat Fran, que feia poc que havia entrat al terreny de joc i, en un més que probable fora de joc, ha marcat el definitiu 1 a 1. Massa premi per el conjunt terrassenc que ha celebrat, com si una victòria fos, el punt aconseguit.

EUROPA: Jona, Chacón, Vicente, Eloi, Carlos, Juan Carlos, Arslane (Pol 78’), Varona (Brandi 60´) , Guti, Prats i Soto (Lozano,73’).

JÀBAC-TERRASSA: Ollé, Prado, Cordón (Pérez 68’), Ortega, Kevin(Rodríguez 46’), Martínez, Vives(Fran 82’), Soldado(Sergi 46’), Vega, Marc i Víctor.

ÀRBITRE: Òscar Carballo, assistit per Yuseff Mohamed i Daniel Rabaza.

TARGETES: Grogues a Juan Carlos (Europa) i a Martínez, Ortega, Vega, Fran, Pérez i el tècnic visitant (Jàbac-Terrassa).

GOLS: 1-0 (Juan Carlos 11’); 1-1 (Fran, 89’)

Jornada 15 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Estrena del nou tècnic del Juvenil A, Fran Bea.