Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Senabre: "Gestionar les emocions és important"

14 Abril 2022 Àngel Garreta
Senabre ha capgirat la situació de l'equip Senabre ha capgirat la situació de l'equip Arxiu CE Europa

El Juvenil A masculí de l'Europa passa pel seu moment més dolç de la temporada. En parlem amb el tècnic Ignasi Senabre.

Després de guanyar consecutivament a casa als dos equips amb més poder estructural del grup, el Barça i l'Espanyol, encadenant en global 4 victòries seguides el darrer mes, repassem diversos aspectes de l'equip i la temporada amb l'entrenador escapulat.

Què suposa per a l'equip ser capaç de guanyar en 2 partits seguits a casa a Barça i Espanyol?
Suposa una alegria que hem de saber controlar. És difícilment repetible per nosaltres i qualsevol altre equip de perfil baix a la categoria. Al final, però, només se sumen tres punts.

És conscient el grup que això no s'havia aconseguit mai a la història del juvenil?
L'equip desconeixia que això mai s'havia aconseguit. Demostra que és molt meritori i complicat el que hem fet. Sempre en quedarà el record, sens dubte.


220414 senabre
El tècnic, dirigint l'equip en el darrer duel a Cornellà / Foto: Maria Vidal

 

Quina és la clau de l'èxit d'aquest darrer tram de campionat?
No hi ha massa diferència entre els grans partits amb Barça i Espanyol i el que hem fet davant altres equips on el resultat no ha acompanyat. No sóc de creure gaire en la sort i la mala sort però si s'hagués de creure, aquest any sens dubte hem tingut mala sort en alguns partits. En alguns moments, de forma inexplicable. La clau era no defallir i no deixar creure en el col·lectiu.

Vau estar sense guanyar les 10 primeres jornades. Com es reverteix això mentalment fins arribar on sou ara, actualment fora del descens?
Van ser moments molt difícils en una categoria molt exigent on enguany baixaran 6 equips de 18 amb la d'equips 'top' que hi ha. Tranquil·lament els 8 primers mai poden baixar, per potencial. Baixant un 60% de la resta d'equips, quan passen 10 jornades algú pot creure que ja està tot fet, però sabem que al futbol guanyes un partit i tot gira. No vam dubtar en cap moment i vam seguir insistint. Al final, la situació ha girat.

Imaginem que ara cal controlar l'eufòria i tornar a insistir que res del que queda serà fàcil...
Gestionar les emocions és important. Tant els jugadors com l'entrenador. Els tècnics, si ens posem nerviosos, s'olora. El vestidor ho olora. Has de saber gestionar tant les dinàmiques negatives com positives. Insistirem en què l'equip tingui amb els peus a terra. Encara queda molt per acabar.