Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Gonzalo Riutort tanca la seva segona etapa al Club Esportiu Europa

17 Abril 2020 Redacció
Les portes de l'Europa sempre estaran obertes per a Gonzalo Riutort Les portes de l'Europa sempre estaran obertes per a Gonzalo Riutort Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El fins ara tècnic del Juvenil A de l'Europa completa el seu segon cicle com a entrenador escapulat per tal d'afrontar nous reptes esportius.

Tres temporades de màxim èxit (un ascens des de Lliga Nacional a Divisió d'Honor en el primer any del seu retorn a les banquetes i dues temporades a l'elit lluitant entre les primeres posicions) figuren ja en el curriculum de Gonzalo Riutort i en la memòria dels europeistes en els que, possiblement, siguin els millors anys del Juvenil A gracienc en la seva història al costat dels pioners que van ascendir a la màxima categoria als anys 90.

Riutort va tornar a l'Europa ara fa tres temporades amb l'objectiu personal de, en aquest període, retornar l'equip a la màxima categoria del futbol juvenil estatal. Ho va fer a les primeres de canvi, podent gaudir els dos següents anys de grans partits a Divisió d'Honor on el club gracienc s'ha convertit en l'equip revelació, donant més d'un i de dos ensurts als equips professionals i de més pressupost.

Amb l'objectiu assolit, Riutort considera que el seu recorregut com a tècnic del Juvenil A europeista ha arribat a la seva fi, tot cercant nous objectius per anar creixent. El tècnic, que finalitzarà el seu compromís a final de temporada i redactarà una carta oberta a l'afició, té la il·lusió de "tornar algun dia a fer una tercera etapa al club, perquè estic segur que tornaré a casa meva".

Des d'aquestes línies el CE Europa vol donar les gràcies a Gonzalo Riutort per tota la magnífica feina aconseguida tot obrint-li les portes en el futur dins la que sempre serà la seva casa i el seu club del cor. Fins aviat, Gonzalo!


200417 gonzalo 1
Riutort, pels aires, fa dues temporades celebrant l'ascens a Divisió d'Honor
al camp del Mollet, un dia històric pel Juvenil A (Foto: Arxiu CE Europa - Fran Capell)