Dues de dues pel Filial

11 Setembre 2020 Redacció
Una imatge del partit d'ahir Una imatge del partit d'ahir N. P.

Un gol als minuts finals de cada part signen un nou triomf de l'Europa B a domicili en pretemporada, ahir per 0-2 a Ripollet.

Amistós Pretemporada · 10/09/20 · 20:45 hores · Mpal. Ripollet

RIPOLLET
0 - 2 EUROPA

Bon resultat escapulat en un nou partit jugar a domicili en un matx equilibrat per part dels dos conjunts. Als graciencs els hi va faltar fluidesa en el joc ofensiu de la primera meitat davant una bona pressió alta dels locals. No obstant, de les poques ocasions de gol, l'equip gracienc en va treure petroli. Màxima efectivitat.

Al minut 41, una acció combinada finalitzava amb un xut creuat de Nil Torras per batre el porter, era el 0-1 abans del descans. A la represa, l'equip de Josep Maria Gené va millorar en atac durant el primer quart d'hora, moment on, pels múltiples canvis, l'equip va canviar completament de cares.

El major domini gracienc es va accentuar als darrers 20 minuts amb més arribades i ocasions. Amb una forta solidesa defensiva al darrere, el premi a la insistència va arribar a quatre minuts per acabar, rematant Carlos Calderón al fons de la xarxa un servei de cantonada. L'equip jugarà el següent amistós al Nou Sardenya, el primer a casa, el proper diumenge a les 19 hores contra el Can Vidalet amb accés al Nou Sardenya sota protocol Covid-19.

La convocatòria

Per l'Europa van jugar d'inici: Madiop, Eiji, Morlans, Fàbrega, Tito, Albert, Thiago, Forcadell, Pons, Víctor i Nil... Van completar el partit i la convocatòria: Shin, Gonchi, Vargas, Pol, Marc, Kengo, Castells, Calderón, Marçal, Jun i Ricki.