Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Lliga

Volem la plata!

19 Març 2023
El Juvenil A femení s'apropa a tres punts de l'Espanyol, segon classificat, després de guanyar per 0-3 a la CE Dani Jarque.
Solidesa, contundència i superioritat del Juvenil A femení per sumar tres punts davant la Damm i consolidar-se terceres (3-1).
El Juvenil A femení empata en la seva visita al Levante Las Planas en un matx on la victòria podria haver estat per a qualsevol (2-2).
El Juvenil A femení salva tres punts en l'últim minut d'un partit gris a l'estadi del Cornellà, equip de la zona baixa (1-2).
Superar el Barcelona per acabar sumant un empat amb poc sabor és el que ha fet el Juvenil A femení al Nou Sardenya (1-1).
El Juvenil A femení passa una prova de foc al camp de l'Igualada amb una victòria ben treballada i patida per continuar sumant (1-3).
El Juvenil A femení encadena la tercera victòria en quatre partits guanyant per la mínima al Sant Gabriel al Nou Sardenya (2-1).
El Juvenil A femení continua la bona ratxa remuntant un 0-2 per acabar sumant un punt davant la Fontsanta a casa (2-2).
El Juvenil A femení suma la segona victòria seguida davant La Roca PBB a domicili (0-2) en un partit marcat per l'ofici.
Primera i contundent victòria del 2023 pel Juvenil A femení en un matx rodó davant el Girona al Nou Sardenya (6-1).