Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

El CE Europa disposa de 350 entrades anticipades facilitades pel Lleida Esportiu a 7€ (7'5€ si són online) fins divendres a les 19 hores.
Aquest diumenge es juga un dels partits decisius de la temporada. En aquest article us detallem tota la logística que tindrà l'encontre.
El porter europeista té una clàusula signada al seu contracte de cessió que penalitza el club si s'enfronta al Badalona Futur aquesta temporada.
El capità de l'Europa va marcar un importantíssim gol en temps afegit a Santa Eulària des Riu i que suposa el 59è de la seva carrera escapulada.
Corria el minut 84 de l'Europa-Manresa quan el Nou Sardenya va esclatar en una tancada ovació pel retorn del seu capità, Àlex Cano.
La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha comunicat els horaris unificats que tindrà la Segona RFEF les dues darreres jornades.
Un cop superada la seva lesió, el futbolista escapulat està a disposició del cos tècnic per tal d'entrar en les properes convocatòries.
La darrera prova realitzada al braç del migcampista escapulat confirma la greu lesió que el mantindrà uns mesos fora dels terrenys de joc.
La primera plantilla masculina del club ja coneix l'horari dels propers tres partits un cop hagi jugat a camp del Saguntino per Setmana Santa.
El capità europeista ha estat intervingut del cor i, després d'uns dies de recuperació, podrà jugar el tram final de temporada.