Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Carta oberta de Gonzalo Riutort

19 Abril 2020 Redacció
Comiat del tècnic del Juvenil A Comiat del tècnic del Juvenil A Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El tècnic del Juvenil A de l'Europa envia una carta a club i afició per expressar el seu comiat en el tancament d'una etapa a l'entitat.


Benvolguda familia europeista

 

Em dirigeixo a vosaltres, com ja sabeu, perquè a la finalització d’aquesta temporada posaré fi a la meva segona etapa com a entrenador del club. Qui ens ho havia de dir fa 3 anys que podríem gaudir junts d’aquest meravellós trajecte que ens ha portat a aconseguir les fites més altes (inimaginables), i, sobretot, gaudint del camí.

Quan vaig rebre la trucada del 'jefe' i amic Ramon Gatell, on em proposava treballar plegats en aquest projecte que havien iniciat en el club a nivell esportiu, vaig acceptar il·lusionat i convençut que seria una etapa molt positiva. Tenia els millors ingredients, res podia fallar: gent que estima el club, amb ganes de fer-ho molt bé, amb capacitat de sobres i a més ens unia una relació d’amistat de fa molts anys. Tot ha sortit millor del que podia somiar i per això estic tant agraït, perquè m’heu permès viure 3 temporades extraordinàries, el club ha pogut créixer i ho hem pogut fer de la mà.

Gràcies a tota la directiva per la confiança total en mi i en la resta de cos tècnic (Eduard, Ramon, Fidel, etc..). Gràcies Victor per la teva relació propera i afectuosa amb nosaltres i per liderar aquesta etapa en la història del club. Gràcies Garreta per la teva tasca i seguiment, i pel teu tracte cap a nosaltres. Gràcies Fran per immortalitzar moments increïbles. Gràcies a Ràdio Gràcia, en especial al Josep Maria, per estar 'in situ' en tantes ocasions. Gràcies Siscu per acompanyar-nos en nombrosos desplaçaments a canvi de res i per explicar-nos tantes anècdotes per conèixer millor la historia del nostre estimat Europa.

Gràcies Jordi per ajudar-nos en totes les gestions que hem necessitat (i de nou gràcies per confiar en mi des d’aquella primera etapa). Gràcies als encarregats de camp/material que ens han fet molt més fàcil el dia a dia (Ignasi, Diego, Toni...). Gràcies a tots els entrenadors amb els que hem pogut compartir coneixements, dubtes, alegries i moments més complicats, ens heu fet aprendre molt. Gràcies a la Chus i a tota la seva gent per donar un valor afegit i per les mostres d’afecte sempre. Gràcies a la Raquel, el Xavi i tota la colla d'Els Ben Plantats per permetre’m viure amb la meva família una tradició tan especial, una experiència única. Gràcies a Belis, Josa i Pablo per la paciència i comprensió amb la gestió de la finalització dels nostres entrenaments.

Gràcies a tots els membres del cos tècnic que m’han acompanyat en aquesta aventura, heu fet una feina espectacular i m’heu ensenyat moltíssim: Alex Katib, Kentaro Tsuboi, Jon Sanchez, Roger Andreu, Alex Lopez, Albert Clavero, Oscar Balaguer, Pau Mas i Enric Vargas (també Paul, Hiroshi, Hideo, Kanji, Ryoya i Ayato). Gràcies a tots els jugadors que he pogut entrenar durant aquest període, sou espectaculars a nivell personal i esportiu, he gaudit moltíssim entrenant-vos, i sobretot, gràcies per creure en tot el que proposàvem i aconseguir tot el que heu aconseguit. Gràcies 'jefes', companys i amics, Marc Alegre i Ramon Gatell, per la vostre confiança total, per estar al nostre costat sempre, per la vostra dedicació i professionalitat, per viure-ho d’aquesta manera les 24 hores del dia i per ser positius en els moments complicats i de dubtes: sou la peça clau d’aquest engranatge.

Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit tot això els últims anys. Per últim, gràcies a socis, seguidors, afició, escapulats d’arreu, per fer-me sentir tan estimat i a gust sempre, per ser com sou, per ser únics, perquè vosaltres sou el CE Europa. Estic convençut que en un futur podrem gaudir d’una tercera etapa també plena d’èxits i bons moments; com a escapulat faig meu el lema: Europa, sempre endavant! GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES.

Gonzalo Riutort