agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La presentació del planter: una festa que serà recordada durant anys

Tots els equips federats i familiars, a la tribuna de l'estadi abans de l'acte Tots els equips federats i familiars, a la tribuna de l'estadi abans de l'acte Àngel Garreta

Hi haurà un abans i un després de les presentacions del Futbol Formatiu i Escola del CE Europa després de la festa celebrada ahir.

191010 presentacio 2

El Nou Sardenya va acollir centenars de jugadors i centenars de familiars i socis per viure una festa diferent en un dia únic on el planter del club va ser el protagonista en solitari d'una presentació que per primera vegada s'ha volgut celebrar amb cel fosc i un 'show' musical i de llums.


191108 presentacio 1

 

L'empresa EsportMusic va ser l'encarregada de dinamitzar l'acte amb el show del seu speaker, les llums, fum i mescla musical. Els assistents van poder gaudir, prèviament,de les promocions, ofertes i participació de concurs que oferien, sota tribuna, els patrocinadors de l'acte: Caixa d'Enginyers i Casa Vicens. Després d'escalfar el públic amb una mica d'animació, va ser el torn de presentar les diferents categories formatives de l'Escola de Futbol. Nens i nenes van desfilar per una catifa de llums, van saludar el públic i es van fer la foto oficial de rigor. Posteriorment ho van fer també tots els equips adaptats de l'Europa-ACIDH, amb un especial aplaudiment dels presents pel primer equip íntegrament femení de Catalunya.


191108 presentacio 2

 

Després d'uns quants jocs amb els futbolistes i fins i tot fent l'onada a l'estadi, va ser el torn del Futbol Formatiu federat. No va faltar 'show' en aquest moment, fins i tot amb una exhibició de més de 50 tocs de pilota. L'acte, que van presenciar diferents autoritats municipals i de districte així com futbolistes i capitans de les primeres plantilles femenina i masculina, va entrar en la seva recta final amb els concursos de Caixa d'Enginyers i Casa Vicens, el parlament dels representants d'Escola (David Vallès, monitor), futbol femení federat (Núria González, capitana del Femení B) i futbol masculí federat (Pepe Ollé, capità del Juvenil A). Va cloure les intervencions el president del club, Víctor Martínez.


191108 presentacio 3

 

Per finalitzar, l'Infantil A va cantar la popular cançó italiana i adaptada pels Eskapulats al Nou Sardenya, "un dia de partit", que després s'ha fet viral a diferents camps de Catalunya i que l'europeisme va importar a casa nostra. D'aquesta manera van quedar formalment presentats tots els equips formatius de l'entitat, a tots els nivells, de la temporada 2019/2020. Podeu repassar els millors moments de la festa en un resum musical en vídeo -a continuació- o en la galeria d'imatges a peu d'aquest article.


No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics