Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Un Filial amb ofici

12 Desembre 2021 Redacció
Tres punts més al sac Tres punts més al sac Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

Nou triomf del Filial, en aquesta ocasió en un partit complicat i treballat a Masnou (0-1) per a seguir mirant a dalt de tot.

Lliga · Jornada 10 · 12/12/21 · Mpal. Masnou · 2 h.
 
MASNOU 0 - 1 EUROPA


L'Europa ha protagonitzat un duel molt disputat i intens a Masnou, equilibrat en la seva globalitat. Hi ha hagut un excés de joc al centre del camp, amb poques opcions de gol a les àrees dels dos equips. En especial al primer temps, l'absència d'arribades clares i significatives ha estat la tònia dominant.

A la segona meitat, l'Europa ha tingut la capacitat, amb una entrada des de segona línia de Víctor Vilajosana, de fer el 0-1 al minut 77, realitzant la feina més difícil fins el moment. L'Europa també ha gaudit d'un 2 contra 1 de Michael i Gabi davant el porter que no s'ha materialitzat. El Masnou, també al segon temps, ha gaudit d'una ocasió de gol que ha acabat sense transformar-se.

En línies generals, partit de màxima efectivitat i ofici d'un Europa B que, amb 24 punts, segueix perseguint el líder, el Turó de la Peira, que en té 27.

 

La fitxa tècnica del partit

MASNOU: Joan Compte, Roda, Joan Marc, Arnau, Emilio, Álex (Pau, 80'), Alberto (Brayan, 24'), Moi, Gabi (Sergio, 72'), Marcos i Pol (Omar, 64').

EUROPA: Pau, Manel, Vargas, Pol, Dani, Marcel, Boulasie (Morlans, 45'), Sergi (Gabi, 72'), Xavi Lao (Kengo, 86'), Julián (Vilajosana, 45') i Dilem (Michael, 45').

ÀRBITRE: Monim Kahouach Belhaj (Granollers), assistit per Javier Camacho Domínguez i Àlex Torrella Fernández (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Roda, Joan Marc, Marcos, Pol i Brayan (Masnou) i a Pau, Manel, Vargas, Dani, Vilajosana i el tècnic Josep Maria Gené (Europa).

GOLS: 0-1 (Vilajosana, 77'). 


Incidències

Segona Catalana Grup V.

Tercera victòria a domicili de la temporada.

acidH TEB SpecialOlympics