CasaVicens

Festival escapulat de gols!

11 Març 2018 Redacció
Partit plàcid a l'estadi Partit plàcid a l'estadi Albert Ramírez

L'Europa B ha derrotat amb claredat el Llavaneres (7-0) i, amb la combinació de resultats de la jornada, resta a 1 punt de la promoció d'ascens.

Lliga · Jornada 24 · 11/03/18 · 16:45 hores

7 - 0 LLAVANERES

Contra el penúltim, molt a perdre i poc a guanyar. No obstant, el joc dels escapulats no ha donat peu a la sorpresa i els jugadors de David Vilajoana han anat per feina des de l’inici del partit, amb un joc ràpid i vertical, marcant Guillen en una jugada d’estratègia de córner, rematant de cap i, posteriorment, un altre gol de xut sec per part de Prats, anant al descans amb un 2-0 però amb vàries ocasions desaprofitades per manca d’encert en la rematada final.

A la segona part el Filial no ha baixat la intensitat i ha seguit apretant amb un ritme alt de circulació de pilota davant un Llavaneras que no ha pogut fer res per evitar el tsunami local, amb 5 gols més, que han deixat el resultat en un definitiu 7-0. Resultat important que acosta la segona plaça a un punt després de l’entrebanc del Mataró en perdre a casa amb el Montcada.

Del partit cal destacar que el jugador escapulat Joan Pijuan ha pogut participar del matx després de rebre aquesta setmana la convocatòria per jugar amb la selecció internacional sub'21 d’Andorra. També ha debutat a Segona Catalana, sota pals, el porter Carlos Pardo, qui ha entrat per Joan Compte al minut 80.

EUROPA: Joan Compte (Pardo, 80'), Ayllon, Pau Mas, Guillen, Dani Jares, Camps (Pons, 59'), Soto (Pol Grau, 59'), Prats (Rodon, 51'), Torrentbó, Enrique (Joan Pijuan, 51') i Ferran Esteve.

LLAVANERES: Ivan Reina, Pau, Óscar, Andreu Casals, Guillem, Ivan Castillo, Carlos, Ivan Martínez, Adrian (Albert, 46'), Valentí (Sergi, 60') i Andreu Fort.

ÀRBITRE: Sergi Roncero Huertas (Baix Llobregat), assistit per Daniel Garcia Peig i Marcel Cardona Pérez (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Prats (Europa).

GOLS: 1-0 (Guillen, 13'); 2-0 (Prats, 29'); 3-0 (Ferran Esteve, 46'); 4-0 (Pau Mas, 51'); 5-0 (Rodon, 59'); 6-0 (Pol Grau, 67'); 7-0 (Torrentbó, 81').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Segona golejada més àmplia de la temporada.