Imprimir aquesta pàgina

Dues de dues pel Filial al nou torneig

11 Abril 2021 Redacció
Tres punts d'or! Tres punts d'or! Blai Lagé

L'Europa s'imposa al darrer sospir a camp del Sant Ignasi (1-2) per sumar 6 de 6 en el nou Torneig de Segona Catalana.

Torneig Segona Catalana (no oficial) · Jornada 2 · 11/04/21 · 12 hores

SANT IGNASI
1 - 2 EUROPA

Partit de molt elevada intensitat des del primer minut a l'últim, en especial pels locals, al límit en molts moments. A la primera meitat, sense gols, l'Europa ha fet un treball defensiu molt bo però ha pecat de falta d'encert al davant malgrat gaudir de quatre ocasions clares.

A la represa, el conjunt de Josep Maria Gené s'ha posat per davant als tres minuts, anticipant-se el capità Víctor Vilajosana en una rematada de cap per sobre de la sortida del porter. Els graciencs es podrien haver posat 0-2, però Joan Castells no ha estat encertat en el xut d'un penal favorable als escapulats. Hi ha hagut més opcions pels europeistes, però la pilota encara no volia entrar.

A la recta final del matx, qui sí ha encertat des dels onze metres ha estat el Sant Ignasi mitjançant Pablo Espinós. Restaven sis minuts i l'afegit per a desfer l'1-1. Ha estat precisament en els minuts 'extra' del partit quan Fàbrega, amb una magistral falta directa, ha signat l'1-2 per a deliri dels graciencs. En aquesta acció ha estat expulsat el local Víctor amb vermella directa per agredir el propi Castells després del gol. El xiulet final ha acabat confirmant els punts pels escapulats.

Fitxa del partit · Acta de la FCF

SANT IGNASI: Jordi, Oriol, Pablo Chica, Marc (Javier, 81'), Eduard (Ignacio, 62'), Pablo Espinós, Carlos (Federico, 72'), Joan (Víctor, 45'), Albert, Guillermo i Mateo.

EUROPA: Caicedo, Shinn, Morlans, Pol, Fàbrega, Castells, Thiago (Tanaka, 62'), Enrico (Carlos, 72'), Pons, Víctor i Marçal (Vargas, 72').

ÀRBITRE: David Moore Trias (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Pablo Chica -dues i expulsió minut 88-, Joan, Oriol, Eduard, Pablo Espinós i el tècnic Quique Silvestre (Sant Ignas) i a Pol, Thiago i Fàbrega (Europa). Vermella directa a Víctor -minut 92- (Sant Ignasi).

GOLS: 0-1 (Víctor, 48'); 1-1 (Pablo Espinós -p-, 84'); 1-2 (Fàbrega, 92').