Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Una temporada amb cinc campions!

L'alegria del Primer Equip masculí guanyant la lliga de Tercera L'alegria del Primer Equip masculí guanyant la lliga de Tercera Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El curs esportiu 2020/2021 ha deixat al seu darrere cinc campions en les diferents categories formatives i sènior del club.

Malgrat ser una temporada difícil, sota pandèmia, que ha trigat en arrencar i amb tots els problemes derivats de la Covid-19 i calendaris 'peculiars' de competició, l'exercici 2020/2021 ha proclamat campions de lliga cinc equips de l'Europa, quatre masculins i un femení.

Sens dubte, l'èxit més important és el títol de lliga de Tercera i ascens a Segona RFEF del Primer Equip masculí de l'entitat en una temporada brillant on ha quedat sobradament campió, a 9 punts del segon classificat. A nivell masculí, han alçat el títol l'Aleví B, l'Aleví C i el Juvenil D (tots ells sumant el respectiu ascens a Primera). A nivell femení, l'Infantil ha realitzat una gran temporada on també ha obtingut l'èxit de quedar classificades com a primeres de la seva lliga i, en paral·lel, també l'ascens a Primera Divisió.

Des d'aquestes línies volem felicitar tots els equips escapulats, les seves plantilles i cos tècnic, així com les respectives famílies.

 

210627 1 infantilfemeni
L'Infantil femení

210627 2 alevib
L'Aleví B

210627 3 juvenild
El Juvenil D

210627 4 alevic
L'Aleví C