Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Tots els entrenadors del Primer Equip al llarg de la història

06 Novembre 2014
Tots els entrenadors del Primer Equip al llarg de la història El tècnic escapulat Paco Martínez Bonachera oferint una roda de premsa al desaparegut estadi de Sarrià amb motiu d'un partit de Copa del Rei contra l'Espanyol.

La nova pàgina web que el CE Europa estrena entre aquesta matinada i al llarg de tot el divendres i dissabte (segons la zona geogràfica del domicili de cada internauta el canvi arribarà unes hores abans o després) inclou una llista completa de tots els entrenadors de l'entitat.

En aquesta relació de noms figuren tots aquells 'místers' que han dirigit alguna vegada el Primer Equip del club. Des de la temporada 1919/1920 amb el tècnic Ralph Kirby (de 1907 a 1919 era un jugador del propi equip qui feia d'entrenador) i fins als nostres temps amb Pedro Dólera, a la secció història de la nova web trobareu el llistat de tots els entrenadors, temporada a temporada i, en el cas d'alguna d'elles, els tècnics que van ser el relleu de l'anterior en aquells anys amb múltiples canvis a la banqueta.

D'aquesta manera, el departament de premsa segueix amb el seu compromís d'ampliar, de mica en mica, tot el fons documental històric que sigui possible. Uns mesos enrere es va publicar la llista de tots els presidents i també de tots els màxims golejadors de cada lliga, temporada a temporada, des del 1921. Podeu consultar la llista fent clic aquí.