Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Taules del Filial contra un Segona Catalana

Taules del Filial contra un Segona Catalana Bon partit dels homes de David Vilajoana

Segon compromís de l'Europa B en aquesta pretemporada, oferint un duel equilibrat contra un Segona Catalana que va proposar un joc directe i físic. Es va avançar el Catalònia als vuit minuts, però l'Europa va empatar a quatre pel descans. A la segona part no es va moure el marcador.

Amistós · 24/08/14 (19:30 H) · Camp de l'Àliga

EUROPA 1 - CATALÒNIA 1

Arran d'un córner mal defensat i aprofitant la superioritat en centímetres, el Catalonia va fer el 0-1 al Camp de l'Àliga, obra de Ruben Anaya. Tot i això, l'Europa va matenir el nivell de pressió i intensitat i, després d'una incorporació en atac de Cuadri, aquest va ser objecte de penal. Borrull no va fallar des dels onze metres.

A la represa, molt bon joc del Filial europeista, amb nombroses ocasions clares de gol errades, fins i tot un penal, però la manca de precisió -fruit del moment de la pretemporada- va fer que el resultat de 1-1 fos definitiu. La línia d'evolució que ofereix l'equip és positiva.

 

La fitxa tècnica


Europa: Álvaro, Cuadri, Alberto Martín, Èric, Borrull, Kevin, Antonio, Bruno, Chispas, Carlos i Guille Suárez... Van completar la convocatòria: Guillermo Albert, Fidi, Roger i Estavillo.

Catalònia: Jaume, Ruben Anaya, Enrique, David, Gabriel, Marc, Albert Carol, Arnau, Íñigo, Paz i Adrià...Van completar la convocatòria: Carlos, Albert Pasquina, Sergi i Oriol.

Àrbitre: Marc Prats Aznar.

Targetes: Grogues a Antonio (Europa) i a Carlos (Catalònia).

Gols: 0-1 (Ruben Anaya, 8'); 1-1 (Borrull -p-, 41').