Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Sicu: debut, gran imatge i lesió

06 Març 2023 Àngel Garreta
Una jugada del partit d'ahir amb Sicu com a protagonista Una jugada del partit d'ahir amb Sicu com a protagonista Àngel Garreta

El jove lateral del Filial va estrenar-se en partit oficial amb la primera plantilla i directament com a titular en la visita a La Devesa de La Ràpita.

Amb les absències per lesió que arrossega i acumula l'Europa en aquest 2023, ahir va arribar el torn per a un nou debut d'un jugador del Filial. El tècnic Ignasi Senabre va convocar i donar la titularitat a Sicu Camara en la posició de lateral esquerre.

El jugador del Filial va completar una gran primera part, amb control defensiu, ràpides incorporacions en atac i fins i tot va ser objecte d'un clar penal no xiulat, acció on es va lesionar al turmell. El futbolista va acabar el primer temps però als tres minuts de la represa ja no va poder seguir més sobre el terreny de joc, havent de marxar del camp.

Amb l'estrena de Sicu, ja són 6 els jugadors de l'actual plantilla del B que han jugat minuts a  3a RFEF: Pol Aldabó, Manel, Morlans, Adnane, Boriko i Sicu.