Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Reconeixent el centenari de David Jiménez

10 Gener 2022 Redacció
David Jiménez rebent la samarreta commemorativa dels seus 100 partits David Jiménez rebent la samarreta commemorativa dels seus 100 partits Fran Capell

L'extrem escapulat va rebre, en els instants previs al partit contra el Tarazona, una samarreta per commemorar els seus 100 partits.

En el darrer partit al Nou Sardenya abans de l'aturada nadalenca, David Jiménez va disputar el seu encontre número 100 sumant tots els partits oficials amb l'Europa en lliga, promocions, Copa Catalunya i Copa del Rei. Com és costum en aquesta xifra rodona, en el posterior partit com a local, un cop assolida la xifra, es fa entrega al jugador d'una samarreta amb la rodona xifra a l'esquena per a recordar aquest nombre significatiu de duels defensant l'Europa.

Així doncs, en el primer partit a Gràcia del 2022, segons abans de l'inici de l'Europa- Tarazona, David Jiménez va rebre, de mans del president Víctor Martínez i el vicepresident Ramon Vergés, la samarreta escapulada amb el número 100 a la part posterior. El jugador va poder rebre així l'escalf de la seva afició i el reconeixement dels europeistes.