Imprimir aquesta pàgina

Poch: "A l'Europa m'estan tractant molt bé"

23 Setembre 2015 Àngel Garreta
El tècnic de l'Europa durant el partit a Manlleu El tècnic de l'Europa durant el partit a Manlleu Àngel Garreta

El tècnic de l'Europa, Albert Poch, es va mostrar molt satisfet de la imatge del seu equip a Manlleu i, a la vegada, molt convençut de la línia de treball que segueix l'equip. L'entrenador valora els primers dies d'aquesta nova etapa futbolística.

Per a Poch "cada vegada ens anem assemblant més al que busquem. Encara queda i el camí de la lliga és llarg i sempre hi haurà alguna cosa que costarà temps afinar, però estem en molt bona línia". El tècnic afirma que "a l'Europa m'estan tractant molt bé. Tothom, des del club, passant per la gent més propera que envolta l'equip, l'afició... m'hi sento bé", a la vegada que admet que "la pressió me la poso jo solet". Quant als socis i seguidors, Poch afirma que "el públic ens anima i hi confia, veu que estem fent molt esforç. Hi ha pressió perquè és l'Europa, però tothom ens deixa treballar. Hem estat tres partits sense guanyar i tot eren paraules d'ànim".

A nivell de la lliga, el màxim responsable del Primer Equip escapulat assenyala que "tothom està tenint resultats estranys en aquest inici, només cal veure alguns resultats de la jornada. És una lliga molt competida, complicada, diria que cada any més, i a l'inici tothom està al màxim de forces i motivació. Veurem a la segona volta quins equips aguanten més, entenc que els que tindran més fons d'armari. Ara bé, fins que això no passi, segur que durant més jornades trobarem resultats especials".

Sobre el gol de Poves, Poch ho té clar: "és molt bo. Es que és molt bo... com Rita, com Pedro Bilbao, com molts. Es que és l'Europa, que té la plantilla que té. Estic molt orgullós de la gran plantilla que tenim". A nivell de rotacions, el tècnic explica que "la plantilla de l'Europa són 20 jugadors de màxim nivell a Tercera Divisió, i jo vull que estiguin bé fins al final. Si l'objectiu és fer play-off, han d'estar frescos fins al final. Tots tenen opcions de ser titulars i vull que així sigui durant la setmana, que ningú ho tingui clar si jugarà fins el mateix diumenge".

Articles més recents relacionats per etiquetes