agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Pastells estarà uns quinze dies fora dels terrenys de joc

Pastells estarà uns quinze dies fora dels terrenys de joc Pastells es retira trist cap a la banqueta un cop lesionat

La treballada i gran victòria de l'Europa contra la Pobla de Mafumet va cobrar-se un preu: la lesió del lateral Sergi Pastells, qui fins al minut 62 del partit havia disputat el 100% de minuts de la lliga. El defensa pateix un microtrencament de 9mm que el deixarà sense jugar uns quinze dies.

L'ecografia a la qual ha estat sotmès el jugador avui dilluns, mostra un microtrencament a la cama esquerra que no arriba a fer un centímetre. El càlcul, doncs, és d'entre setmana i mitja o dues de recuperació i posterior alta mèdica. Pastells es va lesionar passat el quart d'hora de la segona part, tot sol, en una cursa per refusar una pilota amb el pit, a la part esquerra del cercle central, davant l'oposició del visitant Calavera. Immediatament va demanar el canvi i Roberto Camacho va entrar en el seu lloc.

La baixa del lateral escapulat se suma a la del porter Sergio, qui es troba en la fase final de la seva recuperació, començant a fer petits exercicis de simulació real de joc mentre manté l'estat de forma físic.

141020-pastells-2

Pastells aplaudit per l'afició mentre es retira lesionat caminant pel perímetre de la línia de fons