Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

L'Europa no jugarà a casa en lliga fins el diumenge 25 de gener

La tribuna de l'estadi, plena en el darrer derbi a casa contra el Martinenc La tribuna de l'estadi, plena en el darrer derbi a casa contra el Martinenc Àngel Garreta

Les casualitats del calendari provoquen que el soci i aficionat de l'Europa que va a veure l'equip al Nou Sardenya hagi d'esperar gairebé un mes del nou any 2015 per poder presenciar el seu equip jugant com a local. Fins al diumenge 25 de gener el Primer Equip no disputarà lliga a l'estadi gracienc.

Així, aquest cap de setmana (4 de gener) no hi ha jornada de lliga marcada al calendari, mentre que de cara al següent diumenge (11 de gener) el grup V de Tercera tancarà la primera volta de la lliga -jornada 19- amb l'Europa visitant el Vilassar de Mar. Quan el campionat giri full i comenci la segona volta (jornada 20, el 18 de gener) l'Europa tornarà a competir a domicili, tornant al Terrassa la seva visita de la jornada 1. Serà llavors el dia 25 de gener quan l'estadi europeista rebi la visita del Figueres en el primer partit a casa del nou any.