Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

L'Europa, base de la selecció per viatjar a Moldàvia

L'Europa, base de la selecció per viatjar a Moldàvia Foto i font: fcf.cat

L'Europa aportarà cinc futbolistes a la llista definitiva de Catalunya Amateur per tal de disputar la fase intermèdia de la Copa de Regions UEFA del 23 al 27 de setembre. Els escollits són el capità (de l'Europa i del Principat) Àlex Cano, els mitjos Putxi, Padilla i Guzman i el davanter Nils.

Aquesta fase es jugarà a Moldàvia contra els territoris d'AF Piatykhatska (Ucraïna), Eastern Region (Irlanda del Nord) i l'amfitriona ARF Telenesti (Moldàvia). Segons ha informat la FCF (Federació Catalana de Futbol), el combinat es concentrarà el dimarts 22 al CAR de Sant Cugat, el dia 16 de setembre i el 18 disputaran el darrer amistós de preparació contra la UE Cornellà. El gruix de convocats, els tècnics i els acompanyants federatius viatjaran a Moldàvia el dia 21. Fins al moment de viatjar, la llista podria patir variacions si es generen contratemps de darrera hora.

Amb cinc jugadors, l'Europa és, de llarg, l'equip que més futbolistes aporta a Catalunya (el màxim per a la resta d'equips són tres). A la preselecció, l'equip europeista havia augmentat la xifra a vuit. A continuació us deixem els convocats i els horaris de la Copa de Regions.

140912-uefa-2

140912-uefa-3