Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Jonathan Ruiz, nou tècnic del Filial a Primera Catalana

17 Agost 2022 Redacció
Jonathan Ruiz contra el Primer Equip femení de l'Europa amb l'Espanyol B la temporada passada Jonathan Ruiz contra el Primer Equip femení de l'Europa amb l'Espanyol B la temporada passada Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Filial masculí ja té entrenador per a la nova temporada 2022/2023 a Primera Catalana: Jonathan Ruiz.

Jonathan Ruiz Rodríguez (Barcelona, 18/01/95) serà l'encarregat de dirigir a l'Europa B a l'estrenada categoria. El tècnic arriba al Nou Sardenya després de vuit anys a l'Espanyol, on ha passat per diferents categories de base femenina i una temporada com a segon entrenador de l'Aleví B masculí.

Com a tècnic del Juvenil B femení de l'Espanyol, el tècnic barceloní ha guanyat tres títols de lliga, així com un amb el Juvenil A a la Preferent (màxima categoria) la temporada 2020/2021. Amb el Femení B va quedar tercer classificat en el Grup 3 de la Primera Nacional (el de l'Europa) la temporada passada.

Ha estat també segon entrenador del primer equip femení perico, així com del Femení C, l'Infantil A i el Juvenil B. Amb aquesta experiència a l'esquena, Jonathan Ruiz accepta el repte del Filial masculí europeista en una il·lusionant temporada a Primera Catalana.

Benvingut a la Vila, Jona!