Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Gespa: cronologia d'una situació encallada

Article del diari Sport del 24 de març del 2021 Article del diari Sport del 24 de març del 2021 Sport

El CE Europa segueix reclamant el compliment dels acords municipals per canviar la gespa aquest estiu. Així ens trobem a dia d'avui.

Després de l'aprovació d'una partida de pressupostos a inicis del 2020 per a diverses actuacions a la ciutat de Barcelona, entre elles el canvi total de la gespa artificial de l'estadi Nou Sardenya, l'esclat de la Covid-19 va comportar un ajornament acceptat per totes les parts. La promesa municipal, expressada pel regidor Eloi Badia el 25 de juny del 2020, era traslladar l'aplicació dels pressupostos al 2021 i reemplaçar la gespa aquest estiu.

A l'hora de la veritat i de preguntar per l'impuls i inici de les licitacions de l'obra, els responsables esportius municipals van desdir-se del pressupost aprovat i de la promesa i van anunciar la data del 2023 en primera instància i del 2022 arran de les primeres queixes i protestes.

Donada la situació desesperada de l'estat impracticable de la gespa de l'estadi, socis, penyistes, jugadors i jugadores i famílies escolars i de base del club van organitzar una protesta pública a la Plaça de la Vila de Gràcia el passat 22 de març a la tarda. Al voltant i després d'aquells fets, diferents mitjans de diferent abast local, català i estatal es van interessar per les reclamacions del CE Europa i la seva gent. Des de Gràcia Televisió, Betevé i L'Independent de Gràcia passant pel diari Sport, Catalunya Ràdio, el diari Ara i Antena 3, molts mitjans han posat la mirada en el problema que arrossega l'Europa.

Teniu la cronologia dels fets, els moments més destacats i un recull de reportatges de premsa en el següent vídeo especial sobre la gespa de l'estadi.