Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Europa B i Juvenil A, arrencada estratosfèrica!

Dos onzes del Filial (a dalt) i Juvenil A d'aquesta temporada Dos onzes del Filial (a dalt) i Juvenil A d'aquesta temporada Arxiu CE Europa

El segon equip sènior de l'Europa és líder en solitari del seu grup de Segona Catalana i el Juvenil A protagonitza un inici històric dins l'entitat.

Dos equips de l’Europa han començat la temporada 2017/2018 com una autèntic tro!. Són l’Europa B a Segona Catalana i el Juvenil A dins la Lliga Nacional. El segon equip sènior masculí del club és líder en solitari del grup 2 de Segona Catalana amb 13 punts, fruit de 4 victòries i 1 empat. L’Europa treu un punt ara mateix a l’Unificació Llefià i és l’únic del grup, juntament amb el Sant Pol, que no ha perdut cap partit. A més, l’equip dirigit per David Vilajoana és el més golejador (14 dianes) i el menys golejat (només 1 gol en contra).

El conjunt europeista viatja en primera posició en l’any on el grup 2 de Segona Catalana és, a priori, més complicat per l’aparent potencial d’algunes plantilles o pel pes històric -dins les categories amateurs- d’algunes entitats, com poden ser Mataró, Masnou o Montcada, entre d’altres. Aquest darrer cap de setmana, a més, l’Europa B va signar la seva major golejada en 3 temporades a Segona Catalana, superant el Sant Adrià per un contundent 0-8.

Per la seva banda, el Juvenil A dirigit per Gonzalo Riutort ha canviat completament el registre i les sensacions de passades temporades. Si als anteriors equips juvenils del club els hi va costar, fins al final, mantenir la categoria al segon màxim esglaó del futbol estatal, enguany no sabem on acabarà aquest equip, però l’inici és prometedor i, sobretot, històric. L’equip gracienc va empatar el primer partit de lliga i, des de llavors, tot són victòries, concretament cinc de consecutives. L’equip ocupa, per average, la segona plaça, però empata en punts amb el primer, el Barcelona B.

El quadre europeista és el quart màxim golejador del grup (13 dianes) i el segon menys golejat (5). Es dona la circumstància que un inici tant espectacular del Juvenil A no havia tingut lloc des de feia 22 anys, concretament la temporada 1995/1996, la del primer ascens de la història a Divisió d’Honor. Aquell equip va guanyar les 6 primeres jornades (18 de 18 punts) per acabar perdent per primera vegada a la lliga a la 7a jornada. Si el Juvenil A guanya aquesta setmana, superarà en punts aquell inici de lliga en la jornada 7.