Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Estrena històrica del Filial a casa

07 Octubre 2022 Àngel Garreta
L'equip gracienc en la primera jornada a Esplugues L'equip gracienc en la primera jornada a Esplugues Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

L'equip escapulat, després de la primera jornada de lliga a domicili, estrenarà la Primera Catalana al Nou Sardenya.

Aquest diumenge l'estadi acollirà un Europa B-Viladecans que suposa l'estrena a Primera Catalana del conjunt gracienc des de la seva refundació el 2012 a la darrera categoria regional del futbol català. Després d'una primera jornada on l'equip va caure derrotat al camp del Can Vidalet, els graciencs voldran donar la primera alegria davant la seva afició.

El duel, que es jugarà el 9 d'octubre a les 12 del matí, presenta un bon cartell contra un sempre aspirant Viladecans. En aquest sentit, el tècnic dels escapulats, Jonathan Ruiz, afirma que els seus jugadors "són conscients que no vam ser suficientment competitius la primera jornada. Diumenge serà un duel de fer les coses molt bé si volem sumar els tres punts".

Recordem que els preus per aquest partit són de 10€ l'entrada general i de franc per a socis i esportistes del CE Europa presentant el carnet de la vigent temporada.