Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

El partit de Vilassar deixa tres nous lesionats a l'infermeria escapulada

Rovira, amb cara desencaixada, en el moment de rebre atencions per la lesió Rovira, amb cara desencaixada, en el moment de rebre atencions per la lesió Àngel Garreta

Enguany el Primer Equip de l'Europa està patint un factor crític amb les lesions. El triomf del passat diumenge a Vilassar de Mar va cobrar una alta factura per la suma dels tres punts en forma de tres lesions: Rovira, Javi Sánchez i Alegre. Qui pot sortir més mal parat de tots és Rovira, que podria passar pel quiròfan.

Al minut 21 de la primera part del partit Alegre va demanar el canvi en sentir molèsties entre l'abdomen i la cuixa de la seva cama esquerra. Les proves mèdiques confirmen una distensió al psoes, múscul situat en aquesta zona, que comportarà uns cinc dies de descans, plantejant-se molt complicada, si bé no impossible, la seva presència en la llista de convocats del partit de Terrassa del proper diumenge a la tarda. Més perjudicat va sortir Rovira al minut 42 de partit en rebre una topada en un salt i lesionar-se a l'espatlla. L'extrem té un trencament als lligaments de la clavícula i el proper dijous se sotmetrà a una nova revisió per determinar si realitza un tractament no quirúrgic o bé haurà de passar per quiròfan. La seva baixa es pot allargar més de dos mesos.

Per la seva banda, en la darrera acció del partit i en un instant que gairebé ningú va apreciar, Javi Sánchez es va fer un trencament fibril·lar de 2 centímetres al bíceps femoral de la cama esquerra, la primera lesió de caràcter muscular del davanter en tota la seva trajectòria esportiva. El seu tems de recuperació s'estima en dues setmanes, per la qual cosa tot apunta que el davanter no estarà disponible ja fins d'aquí 3 duels, el corresponent al primer dia de febrer.

Llista i previsió aproximada de retorn dels lesionats

ROVIRA: 2 mesos
VÍCTOR DURAN: 1 mes
JAVI SÁNCHEZ: 3 setmanes
ALEGRE: 1 setmana
PASTELLS: 1 setmana