Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Dol per la mort de l'expresident Conrad Pugés

05 Abril 2022 Redacció
Dia trist per l'europeisme Dia trist per l'europeisme

El club lamenta la pèrdua de Conrad Pugés, soci número 66 i qui va ser president de l'entitat a finals dels noranta i inicis de segle.

Conrad Pugés i Rull (5 de juliol del 1947) ens ha deixat als 74 anys després de no poder superar una llarga malaltia. Soci del club des del 1989, va entrar a formar part de la directiva gracienca als anys 90 i es va convertir en president el 1999, dirigint l'entitat durant un mandat fins el 2003.

Al costat del directiu Manel Molina i l'exjugador Alfonso Gallardo, va ser impulsor de l'actual Escola de futbol del Club Esportiu Europa. Sempre present en la vida europeista, darrerament havia assistit a tots els actes importants de l'entitat al marge de formar part, com a secretari, del Consell Consultiu de l'entitat, una figura estatutària formada pels expresidents i socis més antics.

Entre les seves vinculacions futbolístiques va dirigir el torneig de futbol base Barcelona Cup, que sovint inaugurava les seves edicions a Gràcia. El passat 5 de gener, Pugés va realitzar el seu darrer acte europeista concedint una entrevista pel reportatge de Ràdio Marca Barcelona sobre els estadis que ha tingut l'Europa, tot explicat el pas del vell al Nou Sardenya.

La vetlla té lloc avui al Tanatori de Les Corts i la cerimònia tindrà lloc demà a les 12 del matí al mateix lloc. Des d'aquestes línies volem traslladar el condol del club a familiars i amics.

Galeria d'imatges