Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Comunicat de la plantilla i cos tècnic del Primer Equip del CE Europa

09 Març 2016 Redacció
Equip i afició, units Equip i afició, units CE Europa

La totalitat dels jugadors, tècnics i auxiliars de la primera plantilla de l'Europa han redactat un comunicat conjunt per expressar el seu màxim suport als aficionats i penyistes del club.

Comunicat oficial del Primer Equip

Benvolguts socis i aficionats de l’Europa,

La totalitat dels integrants del Primer Equip (jugadors, cos tècnic i auxiliars) volem mostrar el nostre ple suport a tots els socis, aficionats i penyistes, els que animen al Nou Sardenya i els que també es desplacen fora de casa, amb especial menció aquests dies pel grup Eskapulats.

Estem manifestament en contra de qualsevol tipus de violència física o verbal a les graderies dels camps de futbol i, a la vegada, ens sentim plenament orgullosos de tenir uns seguidors fidels que ens donen una empenta com a ‘jugador número 12’ amb els seus càntics i que mostren, dia rere dia i vers el rival de torn contra qui juguem, el màxim respecte esportiu i social a altres colors i sentiments.

En aquest esport sempre es diu, des dels càntics dels aficionats, que nosaltres, els jugadors, no estem sols. Serveixin aquestes quatre línies per expressar a l’afició de l’Europa que, per part nostra, ells tampoc.

Visca l’Europa!

Plantilla i cos tècnic del Primer Equip del CE Europa