Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Comença el camí del play-off

Tot l'equip disponible Tot l'equip disponible Ignasi Trapero

Després de 38 jornades de lliga regular arriba l'hora de la veritat, l'hora d'afrontar el camí del quart play-off d'ascens consecutiu a Segona B.

Per primera vegada en quatre anys, el bombo del sorteig realitzat a Madrid va somriure l'Europa quant al factor camp -la tornada de la primera eliminatòria es decidirà al Nou Sardenya-. L'anada contra el San Fernando, que es disputarà aquest diumenge a la tarda, decidirà en quines condicions arriba aquesta eliminatòria a la part decisiva que es jugarà a Gràcia.

També per primera vegada en tot el 2016 el tècnic Albert Poch podrà comptar amb tota la plantilla per tal d'afrontar un partit. A San Fernando viatjaran tots els jugadors de ple dret de la primera plantilla i els que han participat activament en el tram final de temporada, com el jove davanter Lozano. Malgrat ser el grup del San Fernando (el grup X) el que junta una part d'equips andalusos i de Ceuta, serà un col·legiat precisament de Ceuta qui xiuli el partit. Els aficionats graciencs desplaçats a la Isla de León (es calculen aproximadament 40, tots traslladats a nivell particular) podran comprar entrades generals al preu de 8 euros.

Per a seguir el partit des de Gràcia o qualsevol altre punt de Catalunya hi ha dues opcions: el sempre present i actiu Twitter oficial del club ( @ceeuropa ) o bé per ràdio amb els companys de Barcelona FM (91.0).

 

SAN FERNANDO - EUROPA

  Play-off · 1/4 Final (anada) · Estadio Iberoamericano 2010 |   22/05/16 |    19 hores
  Salvador Alcaraz Yáñez (Ceuta)
     assistit per Jorge Villanua Gaona i Jalid Mohamed Riani El Khasa (del mateix col·legi).
  Tribuna adult 15€ | Tribuna infantil 5€ | General adult 8€ | General infantil 3€

  En directe a @ceeuropa i ceeuropa.cat i també a Barcelona FM (91.0)
  El San Fernando des del punt de vista de l'article de Carles Garcia