agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Cano: "Van ser moments crítics. No sabíem com reaccionar"

Cano: "Van ser moments crítics. No sabíem com reaccionar" El capità, en la roda de premsa posterior al partit

El capità de la primera plantilla gracienca, Àlex Cano, va passar per roda de premsa per valorar el partit contra el Palamós i els moments de tensió col·lectiva per l'estat d'Albert Alegre. Cano destaca que tothom tenia moltes ganes d'assegurar el triomf per poder dedicar la victòria al lateral.

El capità va expressar que "van ser moments crítics. No sabiem com reaccionar en aquell moment. Durant la resta del partit el vam tenir en tot moment al cap. Al final del partit li vam dedicar els tres punts. Tot el vestidor està amb ell. És un noi que es fa estimar i que cau molt bé tothom". Cano admet que "les forces es van treure d'on es va poder. Les cames no tiraven, però vam tirar de cor. S'havia de guanyar aquest partit".

Quant al partit "és important tenir 6 punts d'una setmana de 9. A veure si al Prat podem aconseguir la victòria". Cano destaca que "dues setmanes sense competir són complicades de portar i nosaltres de moment portem dos partits molt bons. El primer, a Vilafranca, amb joc, domini tàctic i control i enguany hem començat igual i hem acabat suplint amb ganes, força de voluntat i esforç. Veurem què ens depara el Prat".