Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Alberto González comprova la darrera tecnologia de la Clínica Nostra Senyora del Remei

02 Juliol 2021 Àngel Garreta
Alberto González amb els doctors Oliva (centre) i Salmerón a la Clínica del Remei Alberto González amb els doctors Oliva (centre) i Salmerón a la Clínica del Remei Àngel Garreta

El segon capità de la primera plantilla masculina del club va passar per la clínica i va descobrir els nous avenços en radiologia.

La Clínica del Remei ofereix una atenció personalitzada i individualitzada per a tots els esportistes tot aportant la darrera tecnologia en la detecció i diagnòstic de lesions. Ho va poder comprovar Alberto González, qui va recuperar-se fa unes setmanes d'una lesió al genoll i va realitzar una nova exploració a la zona per a comprovar que tot seguia en ordre i la recuperació era total.

En l'àrea de radiologia, segons explica el doctor Jorge Salmerón, Director Mèdic del servei de Diagnòstic per la Imatge de la Clínica del Remei, "els resultats que ofereix la ressonància magnètica són clau en el diagnòstic precís de lesions esportives. La ressonància magnética Tesla destaca per la seva imatge d'alta resolució i el contrast del teixit tou (greix, músculs, lligaments…) el que fa que sigui la tecnologia idònia per a diagnosticar tot tipus de lesions esportives que són difícils de percebre mitjançant l'ús d'altres sistemes mèdics com l'ecografia el TAC o els raigs X". En aquest sentit, Salmerón destaca que "les lesions musculars i de lligaments, contusions i petites fractures d'os són el tipus de lesions en les quals la ressonància pot ser de major utilitat".

Així mateix, el doctor Antoni Oliva, Director Mèdic de la Clínica del Remei, va posar en valor els serveis de la clínica, on "oferim a tots els esportistes una assistència mèdica de qualitat en cas de lesió o accident, urgències 24 hores, reconeixements mèdics i medicina preventiva". En quant a la recuperació d'una lesió "oferim una recuperació de lesions ràpida i eficient. També fem un seguiment personalitzat de cada esportista”. El dr. Oliva també va voler destacar la presència a Gràcia de la Clínica del Remei "som al barri des de fa més de 90 anys i ens agrada estar al costat de l'Europa, una de les entitats més històriques del barri”.