Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Ignasi Senabre: "Tenim una plantilla curta per rotar amb futbolistes del Filial"

24 Juliol 2022 Redacció
Ignasi Senabre amb el Juvenil A masculí la temporada passada Ignasi Senabre amb el Juvenil A masculí la temporada passada Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

Un cop tancada la plantilla i hores abans d'iniciar la pretemporada, Ignasi Senabre fa valoració del mercat de l'Europa a Tercera RFEF.

El Primer Equip masculí és a hores d'arrencar els entrenaments per a preparar una nova campanya. Després d'un mercat estival de molt treball, els graciencs han tancat l'equip amb 19 fitxes i 7 futbolistes del Filial que entraran en dinàmica en aquesta fase preparatòria d'un any en què l'Europa competirà per l'objectiu de l'ascens.

Com valores la plantilla un cop tancada?

Volíem cares noves, perquè quan fa molts anys que ets amb els mateixos entres en una monotonia de la qual volíem sortir. A part, hem sabut combinar experiència amb joventut i aquesta barreja ens pot ajudar. La il·lusió i les cares noves, amb els que s'han quedat, han de fer que la gent s'enganxi, que ens conegui ràpidament i que sumi amb nosaltres. Per a aconseguir tot això hem de treballar molt fort en el dia a dia.

És l'equip que buscaves per lluitar per l'objectiu?

Hem fitxat i retingut a molts bons jugadors. Hi ha equips molt potents a la categoria i això fa que la dificultat augmenti. Passarem moments de dificultat, però tenim un equip molt competitiu per assolir els objectius.

Quins són els punts forts d'aquest grup?

La plantilla és molt versàtil i això ens permet adaptar-nos a diferents contextos. Som capaços de dominar, però tenim jugadors que poden sortir molt bé al contraatac. Els centrals poden jugar a camp obert i dominen el bloc baix i comptem amb laterals de molt de talent que poden aparèixer per dins, per fora i entrar en situacions de centrada amb molta facilitat. Estic molt content amb la plantilla que tenim i es mereix començar amb molta il·lusió.

La plantilla s'ha tancat amb 19 fitxes... Per què ha quedat curt l'equip?

Per un tema de rotació de jugadors del Filial. Podríem haver fet una plantilla de 23 jugadors amb 4 o 5 del Filial i que haguessin comptat amb pocs minuts, però aprofitant que tenim un Filial a Primera Catalana, fita de molt mèrit, prefereixo que els jugadors estiguin bé allà i puguin venir a entrenar amb el Primer Equip sempre que s'ho guanyin. D'aquesta manera poden competir amb el 'B' gaudint del futbol i poden venir amb nosaltres sempre que els necessitem. Si no tinguéssim el Filial a Primera Catalana, no ens podríem permetre fer això, però d'aquesta manera poden entrar en rotació durant tota la temporada.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics