agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Femení A: les xifres de la temporada

25 Abril 2018 Redacció
Imatge de l'equip després de guanyar el primer partit de lliga de la temporada Imatge de l'equip després de guanyar el primer partit de lliga de la temporada Arxiu CE Europa (Josep Maria Clemente)

Un cop finalitzat el campionat regular de lliga al grup 3 de la Segona Divisió femenina, repassem les xifres del Femení A gracienc.

L'Europa ha finalitzat la temporada en sisena posició amb 43 punts, fruit de 13 victòries 4 empats i 9 derrotes. Les gracienques han transformat 52 gols i n'han encaixat 45. La temporada va començar de forma molt positiva amb 4 victòries, 1 empat i 1 derrota en les 6 primeres jornades de lliga.

A partir de la derrota per 5-2 al camp del Barcelona B, l'equip va passar per una fase negativa, sumant només 6 dels 21 punts en joc entre les jornades 7 i 13. Amb l'inici del 2018 i un rècord de victòries consecutives a Segona Divisió a nivell estadístic europeista, l'equip dirigit per Cristian Aleza va sumar els 15 primers punts en joc de l'any de forma consecutiva. Quan tornar a donar guerra per tal de disputar el play-off d'ascens a Primera Divisió semblava impossible, aquesta ratxa va tornar a connectar les europeistes amb unes mínimes oportunitats de donar la campanada.

Aquestes oportunitats, però, es van difuminar amb tres derrotes seguides (Pallejà, Barcelona B de nou i Espanyol B), que van deixar l'equip, a falta de cinc jornades, sense opcions ni per dalt ni per baix. 3 triomfs i 2 derrotes en les darreres 5 jornades ha estat el balanç final de l'equip.

Pendents de la Copa Catalunya

L'equip ha donat per finalitzada la lliga, però no pas la temporada. Pendents de la decisió de la Federació Catalana de Futbol quant a dates, sistema i sorteig, des de mitjans de maig i fins a mitjans de juny s'haurien de disputar les primeres 4 rondes (fins a quarts de final) de la Copa Catalunya 2018. La temporada passada l'equip europeista va arribar fins a les semifinals.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics