Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

El centenari de Javi Prats

05 Desembre 2022 Àngel Garreta
Prats durant el partit a l'Hospitalet Prats durant el partit a l'Hospitalet Àngel Garreta

El migcampista de la casa Javi Prats va sumar dissabte 100 partits oficials defensant la samarreta de l'Europa a la primera plantilla gracienca.

Format a l'Europa des de la primera edat de l'Escola (als 5 anys), Javi Prats no ha vestit cap altra samarreta esportiva en la seva trajectòria com a futbolista. Hem parlat amb ell de la xifra aconseguida aquest passat cap de setmana.

Com vas viure la teva primera titularitat d'aquesta temporada?
Era un dels partits més importants que he jugat en la meva vida a nivell personal. Era el meu retorn a l'onze després de la lesió greu de la temporada passada i, a la vegada, el meu partit número cent.

Què suposa per un noi de la casa jugar aquests 100 partits oficials?
És quelcom que no hauria imaginat mai quan vaig començar a jugar amb cinc anys i molt menys ho hauria imaginat al mateix club. Puc dir amb total seguretat que l'Europa és el club de la meva vida.

Com has passat aquests darrers mesos agafant forma després de la lesió?
No ha resultat fàcil. Per a ningú és agradable estar lesionat i no poder ajudar l'equip. Amb tot, haig de donar les gràcies als companys i al cos tècnic, fisioterapeutes i personal del club que m'ha donat la confiança per a poder tornar.

Com veus l'equip i la dinàmica de la lliga?
Els números mostren l'estat en què ens trobem, però tot això és molt llarg i encara ens queda molt. Haurem de seguir de la mateixa manera si volem assolir objectius.

Havies imaginat a l'Escola jugar tants partits al Primer Equip?
Imaginar, de petit t'ho imagines, però és una cosa molt difícil d'aconseguir. Estic molt content dels 100 partits i espero jugar-ne molts més. M'encantaria fer tota la meva carrera al club.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics