Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Definits els primers amistosos del Primer Equip masculí

08 Juliol 2022 Redacció
Partit entre Horta i Europa a la Tercera RFEF fa dos temporades Partit entre Horta i Europa a la Tercera RFEF fa dos temporades Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Primer Equip masculí ja coneix els dos primers rivals en la pretemporada a part de la Montañesa a la primera ronda de Copa Catalunya.

L'Europa ja coneix tres dels rivals que tindrà aquesta pretemporada. Els escapulats inicien la preparació per a un any intens a la Tercera RFEF amb el partit de Copa Catalunya al Municipal Nou Barris el pròxim 7 d'agost en horari per definir. A part, els graciencs coneixen també dos dels seus rivals en encontres amistosos que es disputaran a finals d'estiu.

El dissabte 3 de setembre (18:00 hores) l'Europa visitarà el camp del Can Vidalet i el diumenge 4 de setembre (20:00 hores) disputarà encontre amistós davant l'Horta també a domicili. Aquests són els dos primers compromisos amistosos que agenda l'equip que dirigirà Ignasi Senabre. En pròximes dates i a mesura que es vagin coneixent els rivals s'anirà actualitzant a la llista d'encontres que podeu trobar en el següent enllaç.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics