Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Notícies

La primera plantilla femenina va ser rebuda a l'Ajuntament de Gràcia per l'ascens de categoria i posteriorment va sortir al balcó.
El Club Esportiu Europa és equip de Primera RFEF després de guanyar el play-off davant el Levante B en una emocionant tornada.
Jornada pel record per l'europeisme després de l'ascens del Primer Equip femení a Primera RFEF a Bunyol. Us deixem les imatges de la celebració.
El Primer Equip femení es juga l'ascens a la Primera RFEF davant el Levante B. No pots anar a Bunyol? Aquí tens totes les alternatives.
La capitana del Primer Equip, Andrea Porta, repassa el partit més important de l'equip aquesta temporada, la tornada del play-off d'ascens davant el Levante B.
Aquest dissabte a les 18 hores l'Europa disputa la tornada del play-off d'ascens a Segona RFEF davant el Levante B a Bunyol.
El Club Esportiu Europa organitza un autocar per a socis i aficionats per anar a Bunyol el 3 de juny al Levante B-Europa.
La segona capitana del Primer Equip, la migcampista Pili Porta, repassa l'anada del play-off d'ascens davant el Levante B.
Aquest dissabte a les 19:30 hores l'Europa disputa l'anada del play-off d'ascens a Segona RFEF davant el Levante B a casa.
La tornada del play-off d'ascens a Primera Federació es disputarà el 3 de juny a les 18 hores a la Ciutat Esportiva de Bunyol.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell