Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Nany avança la recuperació de la seva lesió al costat de NyttaSport

27 Desembre 2018 Redacció
Nany fent exercicis a Nytta Nany fent exercicis a Nytta CE Europa

La jugadora del Femení A i també entrenadora del Femení B, Nany Haces, avança positivament en la seva rehabilitació de la lesió.

Nany va ser operada a principis d'agost del lligament encreuat del genoll. Des d’aleshores, la central mallorquina assisteix setmanalment a sessions de rehabilitació al centre NyttaSport, fruit de l’acord de col·laboració que el club té amb aquest centre de salut i entrenament personal, que disposa d’aparells d’última generació tecnològica en quant al tractament de lesions.

Guillem Rueda, director de Nytta, explica que “Nany fa tres mesos que ve un cop per setmana a Nytta per accelerar la seva recuperació. Avui en dia se sap que qualsevol lesió músculo-esquelètica s’ha d’afrontar de forma global, ja que el sistema funciona com a una unitat i l’objectiu és aconseguir l’equilibri de les diferents cadenes musculars. D’aquesta manera, preparem articulacions i músculs per als diferents esforços a que es veurà sotmès durant la pràctica esportiva. L’entrenament de la Nany aquests mesos es basa en potenciar la força muscular i la propiocepció de tot el cos, però com a treball principal potenciar i equilibrar la musculatura de l’extremitat inferior. En el cas del lligament encreuat anterior, és bàsic potenciar els isquotibials perquè subjectin la tíbia en el seu possible desplaçament anterior”.

Per la seva banda, la jugadora Nany afirma que “és un regal poder comptar per part del club amb un acord amb Nytta, un centre amb aquesta infraestructura i recursos. Qualsevol esportista que es lesiona somia tornar el més aviat possible. Personalment, estic encantada i molt agraïda amb en Guillem Rueda, encarregat de dur el meu entrenament. Sóc conscient de l’esforç que el club realitza amb mi i de l’atenció que estic rebent. És un luxe poder formar part d’aquest equip”. NyttaSport es troba situat al carrer Aribau 225.


Eybis evita el quiròfan

La lateral escapulada del Femení A finalment no haurà de passar pel quiròfan. Tot i que en unes primeres valoracions mèdiques de la Mutualitat de Futbolistes es va decidir que s’hauria d’operar del trencament del creuat anterior, posteriors proves i valoracions del mateix equip mèdic han optat per fer un tractament més conservador en tractar-se d’un trencament parcial i no total del lligament. El temps de baixa estimat és de 3 mesos.

 

acidH TEB SpecialOlympics