Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Kaky: "Cal ser un equip dins i fora del camp i d'això aquest vestidor en sap molt!"

26 Setembre 2018 Àngel Garreta
Entrevista a la capitana de l'equip Entrevista a la capitana de l'equip Arxiu CE Europa (Josep Maria Vintró)

L'inici de lliga del Femení A de l'Europa no és el que l'equip esperava. Parlem de l'estat d'ànim de la plantilla amb la capitana Kaky.

Després d'una gran pretemporada, ha agafat per sorpresa a tothom perdre les tres primeres jornades de lliga. Quin creus que és el motiu d'aquestes derrotes?
El vestidor és el primer sorprès. La línia de treball del nou cos tècnic és molt similar a la filosofia de joc d'altres anys, treballem bé en els entrenaments i l'adaptació dels fitxatges ha resultat molt ràpida. Vist això, la causa és difícil de concretar. Sens dubte hem comès més errors que els rivals i això, contra equips de la talla de Seagull i Collerense, passa factura. Estem treballant per mostrar més contundència. El calendari és molt exigent i cada detall és important.

El calendari inicial era molt fort, però segurament la derrota que menys s'esperava era la del passat cap de setmana...
Sempre surts a guanyar i després cada partit té una història. Seagull i Collerense són dos clars aspirants a ocupar les primeres posicions de la taula. No obstant, en aquests partits hem competit i tingut la possessió de la pilota. Va marcar la diferència l'encert. El passat diumenge el resultat va ser dolorós. Vam fer una bona primera part amb possessió i ocasions. A la segona ens va faltar una mica de ritme amb la pilota i elles van posar els gols.


180926 kaky S

 

Ara us toca jugar amb el cuer, equip que també ho ha perdut tot i el més golejat d'aquest inici de lliga. Pressió o oportunitat?
Cada partit és una nova ocasió d'aprendre i millorar, no importa si el rival suma nou punts o zero. Cal sortir al camp amb humilitat i no deixar de treballar fins que l'àrbitre xiuli el final. Estic segura que serà un partit apassionant amb dos equips amb ganes de començar a sumar.

Fa unes temporades l'equip va perdre els cinc primers partits de lliga i va acabar sisè a la taula a final de temporada. Enguany, la clau de la remuntada i mirar de classificar-se entre els 4 primers passa per les dues properes jornades?
Recordem aquell inici de temporada en moltes ocasions. Va costar sis jornades sumar la primera victòria i després vam estar una volta sencera de la lliga sense perdre. Tots els equips del grup s'han preparat molt bé per a aquesta temporada i tothom pot lluitar per objectius fins al final. Les opcions per classificar-se entre els quatre primers passen per cada entrenament, cada partit, per competir i estar concentrades cada minut. Cal ser un equip dins i fora del camp i d'això aquest vestidor en sap molt!

 

acidH TEB SpecialOlympics