Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Entrevista a Clara Clemente a les pàgines d'El Jardí de Sant Gervasi

21 Setembre 2018 Redacció
Clara realitza un regat a l'estadi Clara realitza un regat a l'estadi Arxiu CE Europa (Josep Maria Clemente)

El diari El Jardí de Sant Gervasi entrevista la davantera del Femení A de l'Europa, qui repassa l'actualitat de l'equip i la seva trajectòria.

En un article de Pol Brugarolas, Clara Clemente admet la seva comoditat a l'Europa, equip que només abandonaria per donar el salt a la màxima categoria del futbol femení estatal. Clemente repassa en aquesta entrevista la seva trajectòria: "Vaig començar la primària a l’escola de l’Europa. Amb el meu germà bessó vam jugar-hi dos anys. Després, vaig anar al Femení C i finalment a l’A. Ja fa sis anys que jugo en aquesta categoria".

La davantera escapulada es defineix com "una jugadora explosiva. Prefereixo atacar. A més, m’agrada jugar en equip i associar-me amb les meves companyes". Reconeix que el que més li agrada de l'Europa és "ser com una petita família" i que la seva primera convocatòria amb la selecció catalana "va ser una sorpresa. Estava en un bar amb unes amigues i em van enviar un Whatsapp dient-me que m’havien convocat. No m’ho esperava, tenia 16 o 17 anys".

L'entrevista sencera, disponible a la pàgina 35 de la publicació d'El Jardí. La jugadora gracienca està de moda, doncs també ha tingut molt protagonisme aquest estiu protagonitzant la campanya d'abonaments del club al costat de la capitana Kaky i els jugadors de la primera plantilla masculina Àlex Cano i Ignasi Varona.


180921 clemente 1

 

acidH TEB SpecialOlympics