Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Álvaro del Blanco: "Volem fer una temporada per sentir-nos orgullosos"

01 Setembre 2016 Àngel Garreta
El tècnic el dia del primer entrenament de pretemporada El tècnic el dia del primer entrenament de pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després d'una històrica golejada per tancar la pretemporada, comença la lliga pel Femení A. Hem parlat amb el seu tècnic, Álvaro del Blanco.

El tècnic comença un nou curs a la banqueta escapulada, amb un equip mínimament modificat i que està consolidat a la zona mitja-alta de la Segona Divisió del futbol estatal.

Quina valoració fas de la pretemporada?

Molt positiva. Per diversos factors no hem gaudit de tot el temps necessari que ens hauria agradat, però hem aprofitat al màxim el que hem tingut gràcies a l'esforç de les jugadores i els seus entrenaments fins i tot fora dels horaris de l'equip. A nivell de joc hem fet un pas endavant en pocs dies i estem preparats per a la lliga.

Com afronta l'equip, doncs, l'inici del campionat?

Amb la il·lusió de veure'ns les cares amb grans equips i demostrar-nos a nosaltres mateixos que podem lluitar cara a cara tota la temporada amb ells.

160901 alvaro 1

Quins objectius teniu marcats?

Sentir-nos orgullosos del resultat final. Fer una bona temporada.

A nivell personal, com et trobes en aquest temps al capdavant de la banqueta del Femení A?

Estic molt content de formar part d'aquest històric club, en el que treballo i he treballat amb gent de gran valor personal i professional. Tinc la il·lusió que el club segueixi creixent a nivell estructural.

 

acidH TEB SpecialOlympics