Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Acord entre l'Europa i Aigües de Barcelona

07 Setembre 2018 Redacció
Maria Salamero (esquerra), Kaky i Víctor Martínez durant la signatura de l'acord Maria Salamero (esquerra), Kaky i Víctor Martínez durant la signatura de l'acord Àngel Garreta

La companyia Aigües de Barcelona fa una aposta pel primer equip femení del Club Esportiu Europa per a la temporada 2018/2019.

El CE Europa i Aigües de Barcelona han signat un acord de col·laboració segons el qual, durant la temporada vinent que tot just ara comença, el primer equip femení lluirà el logo de la companyia a l'esquena de les seves samarretes, a més de la col·locació de dues lones publicitàries a l’estadi Nou Sardenya.

Aigües de Barcelona aposta per promocionar i donar suport a l’esport femení, que en els darrers anys està aconseguint deixar de ser minoritari per anar guanyant terreny. Així ho demostra la dada segons la qual, en els darrers cinc anys, les fitxes s’han multiplicat gairebé per quatre. “A Aigües de Barcelona estem fermament compromesos amb la ciutat de Barcelona i les seves persones i sempre cerquem col·laboracions que s'emmarquin en aquest context. Aquest acord amb un dels equips històrics de la ciutat ens és molt grat perquè compleix aquests requisits, però a més, està en la nostra línia de fomentar els hàbits saludables i de promoure l'equitat de gènere. L'Europa és un dels referents pel que fa al futbol femení i no podem passar aquesta fantàstica oportunitat de ser el patrocinador del seu equip femení”, destaca Maria Salamero, Directora d’Estratègia de Sostenibilitat i Comunicació d’Aigües de Barcelona.

El CE Europa va ser un dels pioners quan, l’any 2001, va crear el seu primer equip femení. Disset anys després, el Femení A milita a la Segona Divisió, a tan sols una categoria de la màxima estatal, i el club ja compta amb tres equips més de futbol femení en les categories de juvenil, cadet i infantil. En aquest sentit, Víctor Martínez, president del CE Europa afirma que “per a l'Europa un acord de patrocini amb Aigües de Barcelona ens permet impulsar encara més el futbol femení de l'entitat. Fa anys que el nostre sènior milita a la divisió de plata del futbol estatal i cada vegada la nostra marca està més consolidada, reforçada pels equips formatius de l'entitat. Estratègicament el suport d'una marca consolidada com Aigües de Barcelona fa créixer encara més el nostre futbol femení en un moment on, afortunadament, des de diferents sectors socials es lluita per intentar arribar a la màxima igualtat en l'esport”.

A l'acte de formalització de l'acord han assistit Maria Salamero en representació d'Aigües de Barcelona, Víctor Martínez en representació del CE Europa i Ana Belén Fuertes, "Kaky", com a capitana de la primera plantilla femenina de l'enittat.

acidH TEB SpecialOlympics