Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Carles Moya: "No hem de deixar respirar el rival més de dues passades seguides"

15 Novembre 2018 Àngel Garreta
Carles Moya Carles Moya Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El passat 1 de novembre el tècnic Carles Moya es va estrenar a la banqueta de l’Europa B. En dos partits ha sumat una victòria i un empat.

Als mitjans oficials del club hem volgut parlar amb el nou entrenador per saber les seves primeres impressions des de la seva arribada a l'entitat.

Quines sensacions tens en els teus primers dies?
Molt a gust. Tot han sigut facilitats. Tinc l’avantatge que conec molt en Vilajoana. M’han obert les portes i m’han donat tot per fer la feina.

Com està d’ànims la plantilla?
Em vaig trobar el grup bé. Amb moltes ganes de començar una nova etapa i canviar la dinàmica. Una victòria sempre reforça el treball nou que puguis fer. En acabar el primer partit els ànims havien pujat molt. Va ser important trencar la mala ratxa, guanyar i acabar amb la portería a zero. Això reforça el treball.


181115 moya S

 

Per quins aspectes clau passa la reacció de l’equip?
Els hi vull fer veure que la majoria surten de juvenils, de categoría estatal, cosa que fa pensar que la qualitat ja hi és. Al món amateur fas un salt en l’aspecte físic i en petits detalls de futbol. Jo vull treballar l’aspecte mental per fer veure als nanos que ells poden aconseguir resultats contra gent més veterana i experta. Nosaltres, per joventut, sempre estarem per sobre a nivell fìsic de la gent més veterana de la categoría i és un aspecte que també hem d’aprofitar.

De quina manera vols que jugui el teu equip?
Sobretot, quan tenim pilota, cuidar-la. Vull fer el camp gran per desgastar el rival. Quan perdem la pilota hem de saber fer una pressió molt alta. No hem de deixar respirar el rival més de dues passades seguides. Si robem pilota a camp contrari sovint, farem molt més mal i resoldrem partits.


Leire Landa de segona

Incorporació de luxe a la banqueta de l’equip com a segona entrenadora del Filial. Leire Landa -exfutbolista internacional i campiona de lliga amb el Barcelona femení- acompanya Carles Moya en aquesta nova etapa que inicia l’Europa B.

 

Articles més recents relacionats per etiquetes

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics