Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Tres derrotes seguides a la lliga VFO

02 Desembre 2020 Redacció
Caldrà canviar de ratxa Caldrà canviar de ratxa FIFA 21 (captura)

Després d'haver escalat fins la primera posició, l'Europa eSports ha encadenat tres derrotes, la darrera per 2-3 davant l'Extremadura.

L'Europa va remuntar un 0-2 en contra però es va deixar perdre un partit que podria haver caigut del costat dels escapulats. En un matx on l'Extremadura va proposar tancar-se i sortir a la contra, els de Beltry es van veure sorpresos per un equip que corria molt sense deixar forats a la defensa.

Després d'una pilota a l'esquena que Estiven va poder resoldre el posterior mà a mà, els visitants es van posar 0-2 en dos jugades ràpides: 1 contra 1 on Estiven no va poder fer més i canonada des de fora de l'àrea. A la segona part, els graciencs van sortir a pressionar molt a dalt i en dos minuts van arribar els dos gols: pilota que robava Dani,a passant pels davanters europeistes fins arribar a Pau, qui va fer l'1-2. Instants despres, Beltry va fer el 2-2 en una altra bona pressió i recuperació dels europeistes.

Tot això, però, va quedar en no res degut a la ràpida reacció d'un Extremadura que es va posar 2-3 a la següent jugada i el marcador final ja no es va moure. Avui, a les 23:10 hores, toca visitar el colíder amb l'Extremadura, el Can Mas.