Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Resum de la temporada virtual de futbol

23 Juny 2022 Redacció
La Copa VFO La Copa VFO

Els eSports de futbol del CE Europa han realitzat un 2022 per emmarcar fins aquest estiu. El repassem tot seguit.

L'any esportiu pels eSports de l'Europa ha acabat. Més enllà de competicions que es realitzin a l'estiu, els de Beltry posen punt i final a una temporada de llums i ombres on la consecució de la Copa VFO, l'equivalent a la Copa d'Espanya, a Xbox ha sigut el major assoliment de l'any i de la història de la secció.

A PS5 ha estat una temporada difícil; l'equip va aconseguir l'ascens a Segona VFO abans de començar la temporada degut a que alguns membres de l'equip comptaven amb la consola de nova generació de Sony. Així, i amb deu fitxatges més, l'equip va competir amb carències a totes les competicions i els resultats van ser molt irregulars. A VFO, l'equip va acabar en onzena posició després d'una bona primera volta i una segona part del campionat dolenta, tocats per la marxa de sis jugadors al mercat a mitjans de temporada. L'equip també va quedar en la mateixa onzena posició a VPG.

A ACF, els escapulats van quedar sisens en una lliga molt competida i a PLG l'equip va acabar en última posició. Temporada molt dificil en el global, però experiència positiva en ser el primer cop que es competeix regularment en l'elit. A Xbox Series, la temporada ha estat molt diferent i molt positiva. Els escapulats de la plataforma de Microsoft han signat una temporada històrica on destaquen la consecució de la Copa VFO enfront el Nàstic de Tarragona eSports (després de superar 4 rondes prèvies a la final) i el campionat de la lliga VFSL.

El Subcampionat de Primera divisió de la VFO, la tercera posició a VPG i els quarts llocs a PLG i VPL no fan més que posar en relleu el valor del gran equip format a Xbox. La temporada vinent, a FIFA 23, hi haurà crossplay (joc creuat entre consoles i plataformes) i l'equip de Xbox passarà, tot i que encara no és oficial, a representar l'Europa com a únic equip per a les dues plataformes.