Quatre gols per a apuntalar la categoria

09 Febrer 2022 Redacció
El marcador del matx El marcador del matx

L'Europa es va retrobar i va golejar Lucky Striker, el seu perseguidor més inmediat a la lliga, per 0-4 en un partit molt treballat pels escapulats.

Amb la lliçó apresa d'altres partits, van anar arribant els gols per a l'Europa especialment en una segona part de somni. Només arrencar el partit, els graciencs van imprimir una pressió asfixiant sobre la defensa de Lucky, que tenia molts problemes per a treure la pilota jugada. En una d'aquestes, Mimz va convinar amb Beltry i el capità va fer una passada perfecta a l'espai per què Joan fes el 0-1.

Les ocasions es van anar succeïnt enfront un rival superat en totes les linies. Tant Beltry com Álvaro van poder fer el 0-2, però va faltar una sort que va sobrar a la segona part. A la represa, Pipa va fer el 0-2 pràcticament a la sortida de vestidors despŕes d'una gran jugada combinada de Mimz, Josinho i el mateix Pipa. El 0-3 va arribar poc després: Beltry va empènyer una passada de la mort i va sentenciar un partit al que encara li faltava un gol pels escapulats.

Així les coses, Mimz, de jugada individual, va fer el 0-4 definitiu i va donar la permanència virtual a la Tercera Divisió als graciencs, que buscaven consolidar-se a la categoria en aquesta segona temporada en aquest nivell.