Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Campions de la Copa VFO d'Xbox!!!

17 Juny 2022 Redacció
Celebració del 0-2 definitiu Celebració del 0-2 definitiu Captura FIFA 22

Els eSports de futbol de l'Europa fan història assolint el títol de Copa en la modalitat FIFA per a Xbox!!!.

La nit del 16 de juny serà recordada sempre als eSports del club. Aquesta nit, històrica, va significar la consecució del títol més important en els gairebé 4 anys d’història de la secció: la Copa VFO Xbox , l'equivalent a la Copa del Rei del FIFA ja és al palmarès de l’Europa eSports després d’una final a doble partit històrica enfront el Nàstic de Tarragona eSports, un dels millors equips de l'estat, que s’havia convertit en la bèstia negra dels escapulats durant aquesta temporada 21/22.

Sense comptar el d’ahir, els graciencs només havien guanyat un dels sis partits anteriors contra ells; la resta, tot derrotes. Ahir, però, la història va canviar i l’Europa, que arribava a la seva primera final, va fer bona la dita de que les finals estan per a guanyar-les. Els escapulats de Xbox van sortir a la final de la Copa amb cert nerviosisme i els dos equips van mostrar-se un gran respecte durant el primer partit, tot i que es van succeïr les ocasions. Santi va poder avançar als escapulats però els granes també en van gaudir de moltes clares, especialment un xut de Lightzz que Krillin va treure sota pals al minut 80 del primer partit, un matx d’anada que va acabar 0-0.

A la tornada, l’Europa va canviar el pla en veure la defensa massa avançada del Nàstic i els tarragonins van començar a patir. Al minut 31, una pilotada de manual de Kuentin va deixar sol a Santi, que no va perdonar el Nàstic. La sortida de Famoush, porter grana, va ser estèril. Poc després, amb el Nàstic bolcat a l’atac, els del Nou estadi van xutar al travesser, però aquesta seria la més clara d’uns locals que van veure com en una nova pilotada de Kuentin, Santi es tornava a quedar sol però fallava davant Famous. Per sort pels nostres, el rebot el va agafar Tusmu i, després de superar dos rivals a l’àrea, va afusellar la porteria grana per posar un 0-2 que ja seria definitiu.

Guanyava així l’Europa a un dels millors equips de tot l'estat i, a més, deixava la porteria a zero durant 180 minuts virtuals en un exercici defensiu per ensenyar a les escoles de futbol virtual. Amb aquesta Copa VFO Xbox, els de Beltry sumen el tercer títol oficial del club i el més important. La Copa a la plataforma de Microsoft, aconseguida gràcies a la feina dels capitans Fer, Nesta i Ibiza i de tot l’equip escapulat, suposa la culminació de tota la feina diària de la secció.

Felicitats, Europa!