Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Campions de la Copa VFO per segona vegada en la història!

09 Febrer 2023 Redacció
Campions per segona vegada! Campions per segona vegada! Xavi de la Ossa - CE Europa

L'Europa no es cansa de fer història i certifica un pòquer històric a XBOX amb la consecució de la Copa VFO.

La segona Copa de la història de la secció ja és a les vitrines virtuals després de vèncer al Cádiz a les semifinales des dels onze metres (empat a u durant el matx) i a Bl4ck Arrow (1-3) en una final per recordar. Els europeistes van veure com el rival s'avançava amb diana de Nicola després d'una mala entrega en sortida. Amb l'1-0 desfavorable al descans, l'Europa va sortir disposat a canviar el guió dels fets. Amb Tusmu en 'mode MVP' la remuntada va ser una realitat: gran passada de Melo cap a Santi per fer l'empat i nova gran assistència, en aquest cas d'Heredia a la sortida d'un córner, amb doblet de Santi per tancar el títol. Gran partit també de Fer, Nesta, Ibiza, Yeiden, Ferri, Kuentin, etc. Menció especial per Legolas, heroi en la semifinal davant el Cádiz aturnat fins a tres penals a la tanda.

Nou títol pels de Beltry, que comencen a ampliar el palmarès de la secció d'eSports de l'Europa: A la Quarta Divisió de la VFO (2021), Tercera Divisió Europea de la VPG (2021) i Copa VFO Xbox (2022) s'hi han de sumar quatre títols més. Temporada per a la història i fita sense precedents dels graciencs en guanyar la Primera Divisió de la VPG, la Primera Divisió de la VFO, la Copa VFO i la Supercopa de Catalunya, aconseguida davant el Nàstic de Tarragona a finals d'octubre.

Cap equip havia guanyat tant en la mateixa campanya als eSports de FIFA a escala nacional a XBOX. Enhorabona, escapulats!